Vezi versiunea veche

CFMOTO 700CL-X ADVENTURE, stil retro si performante la standardele prezentului

CFMOTO 700CL-X ADVENTURE, stil retro si performante la standardele prezentului

25.10.2022

700 CL-X ADV completeaza lineup-ul CL-X, alaturandu-se modelului neo-retro Heritage si cafe racer-ului Sport, dupa ce a fost prezentat ca un concept la salonul EICMA 2019.

Cand CFMOTO a dezvaluit pentru prima data modelul neo-retro 700CL-X, a fost clara intentia sa de a se diferentia de alti producatori contemporani si de a se impune pe scena globala de motociclete. Brandul chinez deja si-a lasat amprenta pe pietele din Asia, Australia si in unele locuri din Europa, insa lansarea lui CL-X a deschis portile catre un segment larg in lumea pe doua roti, tintind entuziastii retro. 

Au trecut doi ani de cand CL-X si-a facut debutul in forma Heritage si aproape un an de cand a facut valva cu varianta Sport, iar acum a venit vremea pentru o alta iteratie, una care imbina elementele de styling specifice unui scrambler cu cele ale unui adventure bike.
CFMOTO 700CL-X ADV se distinge prin aripa frontala inalta, dotarea cu parbriz, anvelopele de teren pe roti spitate de 19 inci, farurile rotunde si luminile de zi in forma de X. Din punct de vedere tehnic nu se deosebeste prea mult de surorile sale, 700CL-X bazandu-se pe un motor cu 2 cilindri in linie de 693 cmc, 71 CP, dar aduce in plus un mod de utilizare off-road. Modelul de 203 kg din familia de motociclete CFMOTO are o garda la sol de 170 mm. Pachetul este completat de ABS standard, instrumentar de bord rotund cu ecran LCD. In concluzie, prin suma specificatiilor inalte, motocicleta 700CL-X ADV poate fi considerata o alegere inspirata pentru pasionatii de touring, cu un raport calitate-pret foarte avantajos comparativ cu modelele concurente.

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R - caracteristici cheie

SSV-ul CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R  se bazeaza pe un motor 963cc racit cu lichid capabil sa dezvolte 90 CP (cu 10 cai putere mai mult fata de ZForce 1000 standard) si un cuplu incendiar.  Acest side-by-side CFMOTO beneficiaza de admisie noua si sist...

CITESTE MAI MULT